Conclusions

Com ha influït la industrialització en la nostra forma de viure?

En aquest treball de les revolucions industrials hem realitat unes entrevistes als nostres avis per veure com ven viure el canvi en primera persona.

Gràcies a aquest treball que hem realitzat a Socials, hem pogut veure com la Industrialització a canviat, entrevistant als nostre avis, que son els que han viscut en aquella època de canvi.

Alguns dels canvis que més han mencionat han set els tecnològics. Han canviat molt els electrodomèstics de la cuina o de la casa en general, els transports (els cotxes han evolucionat molt) Els aparells com ara la Radio o la Televisió (Tant de tamany com de contingut. Abans nomes hi havia un canal disponible). Un gran canvi important també és la calefacció ja que com ens han dit els nostres avis abans a les cases feia molt de fred. I l’aigua corrent ja que algunes avies anaven a rentar la roba al riu.

Els resultats obtinguts més o menys ens els esperàvem, ja que ja ens ho havien explicat abans, però no amb tant detall com ara. Ja sabíem que els aparells havien evolucionat tant però no que aquets canvis haguessin sigut tant importants per a ells.

Fer aquestes entrevistes als nostres familiars ens ha pogut proporcionar molta informació nova que abans no sabíem. Una informació que val or perquè es més valuosa que la que trobem per internet ja que ells ho van viure en primera persona i són ells els primers que van viure el canvi.

Sobretot el que més hem après és que en la època en la que els nostres avis han viscut quan eren joves ha estat un època de molts canvis per ells.